torsdag, november 19, 2009

Ett litet inlägg från mig...

Hej på er!

Hoppas ni haft en riktigt trevlig start på veckan.
Nu är det torsdag, och jag har rast. Har gått över till min mormor, som bor nära skolan. Är skönt att kunna springa dit ibland och koppla av en stund, göra lite läxor eller sitta framför datorn.
Har precis haft spanska prov, och det känns som om det gick bra.
Nästa lektion blir det SO, men inget prov, tack och lov.
Den här veckan har all min tid gått åt till läxor och prov som kommer framöver. Har haft prov i Engelska och Svenska. Nu är det matte som står på tur - ingen vila här inte! ;o)
Därför blir det allt som oftast väldigt glest mellan mina inlägg här, och tyvärr blir det allt färre och färre kort som läggs upp. Det gör mig lite ledsen, men jag vet att ni förstår - det gör ni alltid, och det är snällt.
Under november, har - som ni säkert märkt - det varit väldigt tyst här på bloggen.
Tyvärr kommer det fortsätta att vara ganska tyst, fram tills December. Kanske hinner jag med ett litet julkort... Men tänkte att jag ville spara jultemat till December månad... Känns som om julen kommer lite fort på ibland. Pepparkakor och julmust som börjar säljas i butikerna redan i oktober och jullåtar som spelas på radion i början av November.
Tycker julen har blivit lite för stor. Ibland känns den bara jobbig, och när den 24 December väl är här, är man så trött på allt vad jul heter att man har lust att slänga ut både julgran och tomtar och lämna allt bakom sig... så känner jag i alla fall. ;o)
I lördags var jag på en liten pysselträff i Mjöbäck med en jättetrevlig tjej som heter Carina. *vinkar till dig* Det var så kul - jag hade roligt i alla fall. :o)
Är kul när man kan utbyta lite idéer och prata scrapbooking, något som mamma och pappa tycker är mindre intressant att lyssna på... *ler*

Nej, nu måste jag kila iväg till skolan igen...!
Ha det så bra, så hörs vi igen om ett litet tag. :o)
Ska visa upp lite bilder på vad som landat i min postlåda den senaste tiden... :o)

Tack för att Du besöker min blogg!

Många Kramar från Hanna

6 kommentarer:

Suz sa...

Hej tjejen! Klart skolan tar mycket tid. Snart har vi en härlig jul och jullov framför oss. Jag håller med att julen kommer bara tidigare och tidigare... Förr var det ju så att allt började på 1 :a advent med riktig julskyltning ingen kommers och köptvång. Så skulle det vara nu med.
Skickar dig en riktigt varm kram
//Suz

Kim Piggott sa...

Hi Hanna,
So great to hear from you.
I am sure you are so busy studying!
Good luck with all your school work and tests!
hugs
kim x

Leila sa...

Det är bra att du prioriterar skolan först.
Hoppas alla prov gått bra och kommer att gå bra.
Kram
Leila

Leila sa...

Det är bra att du prioriterar skolan först.
Hoppas alla prov gått bra och kommer att gå bra.
Kram
Leila

Kaia sa...

Godt å høre at det er flere som syne jula kommer ALT for TIDLIG.
I min barndom (for ikke så alt for lenge siden) så ble alt klargjort til 1`ste søndag i advent. Det synes jeg var flott.
Liker ikke julesjokolade i oktober (eller påskesjokolade i februar), det tar liksom litt av høytidskosen bort, hvis du forstår ??
Ha en flott fredag.
Nattaklem fra Kaia

Anonym sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛