tisdag, augusti 18, 2009

KAOS-award från Angelica!

Hej!
Hoppas ni har det bra!
Var nere och hämtade posten nu för en liten stund sedan. Men tänkte att nej, det är väl inget till mig... Vet ju att jag själv är skyldig till detta, då jag är extremt dålig på att skicka brev själv. Jag kan sitta och skriva dom, men sedan kommer de aldrig iväg i alla fall, och så hittar jag dom i röran på skrivbordet någon månad efteråt. Har jag talat om att jag är hopplös, eller!? ;o)

Tror ni jag blev förvånad när jag då upptäcker att det faktiskt finns ett brev till mig i postlådan!? Ja! :o) Och det var dessutom inget helt vanligt brev, utan en underbar KAOS-award från Angelica! Till och med kuvertet var snyggt dekorerat! :o)

Titta och njut!!! :o)



Det är så synd, för hur jag än fotade, kan jag inte återge hur mycket snyggare den är i verkligheten! :o( Men, men! Det är som det är!

This beautiful award was given to me by Angelica.







" Så ung och redan en så grymt duktig konstnär! För konstverk är det du gör! Perfekt färgläggning och vacker harmoni är något man ofta möter i din blogg. Jag är djupt imponerad av dig och ser dig som en stor inspirationskälla! Kram/ Angelica-Dolliver"

Blir alldeles rörd! Tusen Tack Angelica för snälla ord och en otrolig KAOS-award! Blev SÅ GLAD för den! TACK! :o)

Ha det bra,

kramar från Hanna


4 kommentarer:

Annacarin sa...

Hej Hanna, vad roligt! Jag måste ju säga att jag håller med henne du är jätte duktig! Så ''KAOS'' stämmer ju in väldigt bra på dig!
Många kramar Annacarin

Riet sa...

Wowwww Hanna,what beautiful.

Hugs Riet.x

Anonym sa...

Hihihi, jag visste allt att du skulle få en! Men att jag själv skulle få en, var en överraskning. Stort grattis, vännen, du är helt klart värd den!! När du som vuxen blir en oerhört känd designer inom scrapvärlden, hoppas jag du minns dina gamla, "grå" vänner!! ;-) Hihi, jag skojar, men jag tror du kommer att gå alldeles fantastiskt långt!

Tack för dina rara ord i min blogg, dom värmer!!!!! Kraaaam

Sinikka sa...

Angelica har sagt det vad många tycker. Du är en pärla i konstnärs världen. Helt klart gick denna award till rätta personen.
Kram Sinikka