lördag, juni 26, 2010

Hej hej!

Hoppas ni har det bra. :o)

Vädret är fantastiskt här med mycket sol och värme. :o) Har varit ute så mycket jag kunnat och solat och varit ute på promenader i skogen, så det har inte blivit så mycket av med korten den här veckan som jag hade hoppats på. Tanken var att kortet skulle varit färdigt redan i tisdags, men det känns så tråkigt att sitta inne och pyssla när solen lyser från en klarblå himmel.

Jag har haft lite problem med mitt kort också.... det har inte blivit riktigt som jag ville. Är lite deppig för det just nu. Det finns ingen stämpel som är riktigt passande för kortet och färläggningen blev usel, så jag känner att jag vill göra om det... Dessutom behöver det finslipas lite på detaljerna.... ;o)

Hoppas kunna visa upp det på bloggen snart....! Vi får se om det kommer upp något nytt här imorgon... det finns en liten chans att jag hinner... ;o) Har så himla dåligt samvete för att jag inte bloggat med någon ordning den senaste månaden. Förlåt!

Ha det bra!
Kramar i massor från Hanna

6 kommentarer:

Mandy sa...

Hey sweetie,
I am forever telling you that you mustn't feel guilty for not blogging, listen to me when I nag you lol.
I too have been wanting to be outside instead of making cards as it's so beautiful and hot here.
It's hard to believe you ever have problems with a card not being quite right, whenever it is ready I know it will be worth the wait hunny.
Enjoy the sunshine
love n hugs Mandy xx

Yvonne sa...

Jeg tror de fleste prioriterer flott vær fremfor kort for tiden. Det gjør ihvertfall jeg! Nyt solen og ferien du, og la kortene komme i ditt eget tempo.
Ha en super søndag!
Klem

debbies sa...

You're young - you enjoy the beautiful weather and have fun!!!

Mia sa...

Det kommer säkert komma regniga dagar i sommar med. Då kan man sitta inne med gott samvete och pyssla. Fint väder = sola och bada!! Så du ska inte ha dåligt samvete. Ha en fantastisk sommar!! Kramen

NuttesPyssel sa...

Väntar med spänning. Det kommer säkert bli ett fint kort!

Christina C. sa...

Oh my goodness, Hanna, don't feel guilty....go for a walk in the woods (I do that every day with my dog) and enjoy the wonderful weather because before you know it, the snow will be flying again.
I always look forward to your cards, but I can wait..........!!!!!!!!!
Hugs, Christina