måndag, augusti 17, 2009

Detta är ju inte sant.....!!! Jag är så glad!!!!! :o)

Hej!

Jag tror inte mina ögon...!!!!
Är detta verkligen sant!? ....... det är väldigt svårt att tro!

Idag blev mitt senaste kort visat på Sukkersöte Kreasjoner.
Tusen tack för snälla ord!

"Selvom 13 år gamle Hanna fra Sverige er vist frem i denne bloggen i forrige innlegg - MÅ jeg bare legge til dette nydelige kortet hun deler med oss i dag. Det er så lekkert, og spekket med detaljer. Ingen tvil om at det er lagt ned mye arbeid her."


Jag har väldigt svårt att förstå, att jag, av alla kortmakare och scrappare där ute, har fått denna uppmärksamhet! Har svårt att ta till mig detta, då jag inte alls ser mig själv som "duktig". Ser alltid allting jag gör och tänker, att det, och det där, kunde alltid ha blivit bättre. Jag kan gå och reta mig på ett enda litet fel, i målningen, i pappersarbetet, överallt, och vilja slita sönder hela kortet. Ibland kan jag komma på mig själv med att tänka "Varför håller jag på med detta, när det ändå aldrig blir bra?". Naturligtvis, vet jag redan svaret; Det är så otroligt roligt, och helt omöjligt att sluta när man väl börjat. För även om det inte alltid blir som man tänkt, så ligger det alltid massor av glädje och skaparlust bakom det man gör. Och det är väl ändå det som är huvudsaken med en hobby?

När jag skapade bloggen, hade jag inga förväntningar, det vara bara något jag gjorde för skoj skull, för att kunna delta i tävlingar. Men så läser jag era söta kommentarer - och jag blir så glad! Går ofta tillbaka och läser om igen när självförtroendet sviker, det betyder så otroligt mycket för mig!

Tack! :o)

Ha det riktigt bra!

Stora kramar från Hanna

11 kommentarer:

❤ Kaia sa...

Kjempegøy !!!
Du er så flink, at det er godt ALLE får se det.
Klem fra Kaia

Anonym sa...

Det er jo virkelig til å tro, så flink du er Hanna:) Har lagt igjen kommentarer inne der, og så er jeg jo stolt over at du er en av mine 15 følgere.. Tusen takk for det! Du må også ha det veldig bra! Stor klem tilbake!
Hanna

Anonym sa...

Stooooort grattis vännen!!!! Du förtjäar alla utmärkelser och all uppmärksamhet du kan få!! Du ÄR otroligt duktig!!!! Synd att jag bor för långt bort från den där träffen du bloggade om, jag skulle sååååå gärna vilja träffa dig!! Lova att aldrig åka förbi Linköping utan att kila in till mig!!

Kraaaaam

Anonym sa...

Kære Hanna.

Tillykke med det.
Du er så dygtig så dygtig. Dine kort er utrolig smukke. Du har en kæmpe kreativ gave. Jeg kigger ofte forbi din blog og blive inspireret hver gang.

May-Bente sa...

Gratulerer!
Det er det jeg har sagt, du er dyktig!!!
Masse inspirasjon å hente hos deg:=)

Klem:))

Aud Kirsten sa...

Gratulerer Hanna!
Det er så velfortjent, du er utrolig flink!!!
Kikker ofte innom bloggen din:)

Aina sa...

Det kom ikke som noen overraskelse :O) Og jammen fortjener du all ros du får. Du er jo så utrolig flink!

Lillnettan sa...

Är du 13 år??! :-O Fattar du hur otroligt snygga kort du gör eller??! Har kikat igenom din blogg lite och du gör verkligen supersnygga alster, mycket snyggare än väldigt många andra vuxna scrappare som har scrappat i många år... Ville bara säga det! Keep up the good work! :-D

/Anneth

Cathrines-creative sa...

Hei hei, dette fortjender du virkelig, fant bloggen din nå, og så utrolig masse flott du lager. Dette kan du virkelig:-)
Kommer til å følge med på hva du lager videre:-)
Ha en fin fin dag, Cathrine

Inger Marie sa...

Gratulera så mye med publiseringen, velfortjent.
Kortetet ditt er jo bare såå nydelig.
Har lagt igjen kommentar i innlegget under her også.
God klem

Lena B E sa...

Stort GRATTIS till uppmärksamheten, va kul att komma med där!! :D Jag är inte alls förvånad att du kom med där, du är helt otroligt duktig!! Jag håller med Lillnettan i allt hon säger! Det går nämligen inte att sägas så mycket bättre! :D Kramar från Lena